Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanlar mahallede bulunan evlere akın akın girmeye başladı... O ilimizde istila başladı!

Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanlar mahallede bulunan evlere akın akın girmeye başladı... O ilimizde istila başladı!

Havaların serinlemesiyle birlikte yılanların toprak altına girmesi beklenirken gelen son dakika haberi herkesi ters köşe yaptı. Toprak altından fışkırmaya başladılar. Burası Amerika değil Türkiye! Dev yılanlar mahallede bulunan tüm evlere akın akın girmeye baladı. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarında dehşet saçan yılanlar yaz kış dinlemeden topraktan fışkırmaya devam ediyor. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Afrika değil Türkiye! Dev yılanlar mahalleliye kabus yaşatıyor. Akın akın evlere girmeye başladılar. Uzmanlar son dakika uyarısında bulundu. O ilimizde korkulan istila başladı! Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Yılan haberleri son dönemde ilgiyle takip ediliyor. Ağrı'dan gelen görüntüler ise tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Uzmanlar bile ne yapacaklarını şaşırdı.

dffd-25.jpg

Havaların serinlemesiyle yılan vakalarının azalması bekleniyordu ancak gelen görüntüler bilim dünyasını şoke etti. Ağrı'da sokaklarda dolaşan yılanları gören vatandaşlar ne yapacaklarını şaşırdı. Bir mahalleyi komple yılan bastı.

DEV YILANLAR AKIN AKIN EVLERE GİRİYOR

Ağrı’nın merkeze bağlı Küpkıran Mahallesi'nde bulunan vatandaşlar, mahallelerinde bir süredir karşılarına çıkan yılanlardan dolayı büyük korku yaşıyorlar. Paylaşılan görüntülerde yolda yürüyen bir vatandaş yılanlarla karşı karşıya kalıyor. Vatandaşın yardımına ise köpek koşuyor. Görüntülerde köpeğin yılanı alıp uzaklaştığı görülüyor

gfgfgf-2023-11-02t232001-257.jpg

UZMANLAR ACİL DURUM UYARISINDA BULUNDU: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar son dakika uyarısında bulundu. Yetkililer yılan vakalarında daha da artış yaşanabileceğini belirterek bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı. Aynı zamanda uzmanlar yılanların Ardahan, Kars, Erzurum, Bitlis, Muş ve Van gibi şehirlere sıçrayabileceği belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN