Burası Amerika değil Türkiye! Perdeden inen koca yılanı görenler kaçacak yer arıyor: O ilimizde istila başladı

Türkiye'de havaların dengesiz ilerleyici yılanların popülasyonunu bozmuş durumda. Eylül gibi yuvalarına giren yılanlar havaların ısınmasıyla tekrardan görülmeye başlandı. Gelen son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Amerika değil Türkiye! Perdeden inen koca yılanı görenler kaçacak yer arıyor. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı!

Ülkemizde sıklıkla görülen yılanlar havaların serinlemesiyle birlikte yuvalarına girmeye başladı. Ancak havaların birden bire ısınmasıyla yılanlar tekrardan görülmeye başladı. Gelen son görüntüler herkesin ağzını açık bıraktı. Burası Amerika değil Türkiye! Perdeden inen koca yılanı görenler kaçacak yer arıyor. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. O ilimizde istila başladı! Arkanıza bakmadan kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip ediliyor. Diyarbakır'dan gelen görüntüler ise herkesi korkuttu. Perdeden inen koca yılanı görenler kaçacak yer arıyor.

BURASI AMERİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bir evin perdesinden inen dev yılan ev sakinlerini şoke etti. Dev yılanı görenler hemen cep telefonlarının kameralarını açarak o anları kayda aldı.

whatsapp-image-2023-09-23-at-17-42-50.jpeg

PERDEDEN İNEN KOCA YILANI GÖRENLER KAÇACAK YER ARIYOR

Merkez Kayapınar ilçesi Talaytepe Mahallesinde bir evin içerisinde nereden girdiği belirlenemeyen dev yılan ev sakinlerine dehşeti yaşattı. . Ev sakini, panik halinde şaşkınlıkla perdeden süzülen yılanı izledi. O anları ise cep telefonlarının kamerası ile kayda aldı.

whatsapp-image-2023-09-23-at-17-42-51.jpeg

UZMANLAR SON DAKİKA OLARAK UYARDI: O İLİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Havaların tekrardan ısınmasıyla birlikte yılan vakalarının daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN