Burası Meksika değil Türkiye! O ilimizden gelen korkunç görüntü herkesi şoke etti: Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı

Burası Meksika değil Türkiye! O ilimizden gelen korkunç görüntü herkesi şoke etti: Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Ülkemizde de sık sık görülen yılan vaklarına bir yenisi daha eklendi. Burası Meksika değil Türkiye! O ilimizden gelen korkunç görüntü herkesi şoke etti. Görenlerin ağzı açık kaldı. Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı! Uzmanlar bölge halkını uyardı, istilaya hazır olun!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yılan vakaları hızla artmaya başladı. Doğaya salınan yılanlar insan yaşamına dahil olmaya devam ederken o ilimizden gelen görüntü herkesi şoke etti. Burası Meksika değil Türkiye! Kastamonu'dan gelen görüntüler uzmanları şaşkına çevirdi. Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı. Yılan istilası başladı.

BURASI MEKSİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun şekilde takip edilmekte. Kastamonu'dan gelen son görüntüler ise herkesi korkuttu. Dev yılan sokak ortasında dehşet saçtı.

hghghg-2023-05-28t150736-806.jpg

DEV YILAN DEHŞET SAÇTI

Hava sıcaklıklarının artış gösterdiği Kastamonu'da, şehir merkezindeki bir binanın bahçesinde 1,5 metre uzunluğunda yılan görüldü. Binanın bahçesindeki yılanı gören vatandaşlar, cep telefonu ile görüntüledi. Vatandaşların yaklaşması üzerine bahçeden çıkan yılan bir süre sonra yeşil alanda gözden kayboldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN