Burası Meksika değil Türkiye! Zehirli yılanın çıktığı yer herkesi şoke etti... O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Kış uykusundan uyanan yılanlar doğaya akın etmeye başlarken zaman zaman insan yaşamına dahil olabilmekte. Paylaşılan son görüntüler herkesi şoke etti. Burası Meksika değil Türkiye! Zehirli yılanın çıktığı yeri görünce aklınız duracak. Uzmanlar uyardı, o ilimizde istila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte kış uykusundan uyanan yılanlar dört bir yana yayılmaya başladı. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Burası Meksika değil Türkiye! Zehirli yılanın çıktığı yer herkesi şoke etti. Uzmanlar bölge halkını son dakika olarak uyardı. O ilimizde istila başladı! Gördüğünüz gibi kaçın.

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edilmekte. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Bu sefer görüntüler yazlık beldesi olan Fethiye'den geldi.

BURASI MEKSİKA DEĞİL TÜRKİYE!

Türkiye'de yaşayan en zehirli yılan türü olan engerek yılanı Fethiye'de ortaya çıktı. Taşyaka Mahallesi Ölüdeniz Caddesi'nde bir otomobilin kaportasından çıkan dev yılan herkesi korkuttu. Yılanı fark eden vatandaşlar hemen ekiplere haber vererek yardım istedi.

gfgfgf-2023-06-07t105137-142.jpg

ZEHİRLİ YILAN ÖYLE BİR YERDEN ÇIKTI Kİ...

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fethiye İtfaiye Grup Amirliği ekiplerince, bir atölyede havaya kaldırılan otomobilin kaportasındaki yılan yakalandı. Zehirli engerek olduğu belirtilen hayvan, yerleşim yeri uzağında doğaya salındı. Uzmanlar yaşanan olayın ardından bölge halkını yılan saldırılarına karşı uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN