Burası Norveç değil, Türkiye! Ülkenin en doğusunda eşsiz güzellik! Sonbaharın renk cümbüşü orada! Alman turistler bile geliyor

Burası Norveç değil, Türkiye! Ülkenin en doğusunda eşsiz güzellik! Sonbaharın renk cümbüşü orada! Alman turistler bile geliyor

Bu doğa harikası yer Norveç'te değil, Türkiye'nin en doğusunda! Bitlis'te eşsiz güzellikteki bu yere gidenler dönmek bile istemiyor! Almanya'dan bile burayı görmek için gelenler var! Sonbaharın renk cümbüşü orada hakim...

Türkiye'nin en büyük krater gölü olarak bilinen Nemrut Krater Gölü, dört mevsim boyunca doğa severlerin ve turistlerin ilgisini çekiyor. Bu eşsiz doğa harikası, sonbaharın renklerine bürünmesiyle özellikle cazip bir hale geliyor.

NEMRUT GÖLÜ ZİYARETÇİLERİNİ BÜYÜLÜYOR

nemrut-golu-nerede-1.jpg

Ağaçların ve bitki örtüsünün sonbaharın büyülü renkleriyle donandığı Nemrut, ziyaretçilere hem doğayla iç içe olma fırsatı sunuyor hem de muhteşem manzaraları fotoğraflama şansı veriyor.

ALMANYA'DAN BURAYI GÖRMEK İÇİN GELDİLER

nemrut-golu-nerede1.jpg​​​​​​​

Almanya'dan gelen turistler Birgit Thoelstede ve Udo Thoelstede, Nemrut Krater Gölü ve çevresinin güzellikleri karşısında hayran kaldı. Birgit Thoelstede, ülkesinde bir çikolata fabrikasında çalıştığını ve bu bölgeyi gezmek amacıyla Türkiye'ye geldiklerini belirtti. Thoelstede, "Buranın büyük bir yanardağ olduğuna dair bilgiler içeren bir seyahat kitabında görmüştüm. Karavanımıza atlayıp Türkiye'ye geldik. Gerçekten çok güzel bir yer. Sonbaharda çok güzel görünüyor. Türkiye'ye ilk gelişim. Çok şaşırdım ve beğendim." dedi.

"BURADA KAMP YAPTIK"

nemrut-golu-nerede2.jpg

Udo Thoelstede ise "Tüm Türkiye'yi geziyoruz. Karavanla yolculuk yapıyoruz. Bir gece burada kamp yaptık. Burası çok güzel. Oldukça turist var." ifadelerini kullandı.

Diğer bir ziyaretçi olan Hülya Yaman, sonbaharın doğanın ziyaretçilere sunduğu bir güzellik olduğuna dikkat çekerek, "Sonbaharın son dönemlerindeyiz. Bu güzellikleri çocuklar da görsün dedik. Bizim için çok güzel bir gün oluyor." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN