Bursa'da 300 bin TL mazotu çalınan patron: Bu kişiye babalık yaptım, karşılığında nankörlük gördüm

Bursa'da 300 bin TL mazotu çalınan patron: Bu kişiye babalık yaptım, karşılığında nankörlük gördüm

Bursa'da çalıştığı kamyondan sürekli mazot çalıp bir depoya istifleyen bir şoför, patronun titiz takibi sonucu yakayı eleverdi. 300 bin lira zarara uğrattığını belirten patron, "Bu kişiye babalık yaptım, karşılığında bana nankörlük yaptı" dedi. Şoför ise gözaltına alındı.

Bursa’da akıl almaz bir hırsızlık olayı yaşandı. Mazot fiyatlarına peşpeşe gelen zamlar Bursa’da bir nakliye firmasında şoför olarak çalışan adamın iştahını kabarttı. Polisin baskın yaptığı bir depoda çok sayıda dolu mazot bidonu ele geçirildi.

2-002.jpg

30 BİDONLA SUÇÜSTÜ YAKALANDI

Bursa’da özel nakliyat firmasında yaşanan akıl almaz hırsızlık görenleri şaşkına çevirdi. Olay, merkez Osmangazi İlçesi Küçükbalıklı Mahallesi’nde yaşandı. Özel bir işletmeye 2 yıl önce şoför olarak başlayan A.D (55) firma sahibi H.T.’nin (61) titiz takibi sonrası çalıştığı araçtan mazot çalarken suçüstü yakalandı. Çaldığı mazotu evinin yakınındaki depoya stoklayan ve yaklaşık 30 bidon mazotla suçüstü yakalan zanlı olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak Küçükbalıklı Merkez Karokulu’na götürüldü.

3.jpg

PATRON SİTEM ETTİ: BABALIK YAPTIM, NANKÖRLÜK YAPTI

Öte yandan yaşanan vahim olay sonrası isyan eden firma sahibi H.T., "6 ayda 300 bin lira zararım oldu. Bu kişiye babalık yaptım. Karşılığında bana nankörlük yaptı’ diyerek sitem etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN