Ayakkabı çalarken yakalanan sevgililer linç ediliyordu

Adana'da girdikleri iki apartmanda kapı önlerine bırakılan ayakkabıları çalarken yakalanan iki sevgili, güvenlik kameraları sayesinde yakalandı. Tutuklanan çiftin, 'uyuşturucu' ve 'hırsızlık' suçlarından çok sayıda kayıtları olduğu ortaya çıktı.

Adana'nın Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde, Emrah Y. ile sevgilisi Derya D., apartmanlara girip kapı önlerine bırakılan ayakkabıları çaldı.

Derya D., çaldığı ayakkabıları tişörtünün içine gizlerken, Emrah Y. ise poşetlere koydu. Şüpheliler, daha sonra bölgeden uzaklaştı. Bu anlar ise apartmanların güvenlik kamerasına yansıdı.

HIRSIZLIK İÇİN GİRDİKLERİ EVDE EV SAHİBİNE YAKALANDILAR

35 yaşındaki şüpheliler, önceki gün de Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi'ndeki eve girmeye çalışırken ev sahibine yakalandı. Ev sahibinin bağırması ile gelen mahalleli ise şüphelilere linç girişiminde bulundu.

Bu sırada Derya D.'nin, sevgilisine kendisini siper ettiği görüldü. Bu anlar da cep telefonu kamerasına yansıdı. İhbarla adrese gelen Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri gözaltına alıp, emniyete götürdü.

'Uyuşturucu' ve 'hırsızlık' suçlarından çok sayıda kayıtları olduğu öğrenilen şüpheliler, emniyetteki sorgularında suçlarını itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Derya D. ile Emrah Y., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN