Pişkin hırsızın zeytinyağı tenekesini çaldıktan sonra yaptığı hareket kameraya yansıdı

Elazığ'da bir marketin önündeki tezgahta duran zeytinyağı ürünlerini gözüne kestiren hırsız, tenekelerin litresini ve son kullanma tarihini kontrol ettikten sonra çalarak uzaklaştı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde hırsızın, uzaklaşırken sigara yaktığı görüldü.

Elazığ'ın merkez ilçesi Çarşı Mahallesi'nde yöresel ürünler satan bir markette, dün (29 Ekim 2022 Cumartesi günü) akşam saatlerinde yemek molasında olan market çalışanları, döndüklerinde tezgahta bulunan zeytinyağlarının eksik olduğunu fark etti.

Güvenlik kamerasını inceleyen çalışanlar, iş yerinin önünde bir kişinin hırsızlık yaptığını görünce durumu polise bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

elazig-haberleri.jpg

ZEYTİNYAĞI HIRSIZI KAMERAYA YAKALANDI

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ise iş yerinin önüne gelen şüpheli önce bir tur atıyor.

Daha sonra çalışanların içeride olmamasını fırsat bilen şüpheli, gözüne kestirdiği 400 TL değerindeki zeytinyağını alıyor.

elazig-hirsizlik.jpg

Cebinden çıkardığı gözlükle zeytinyağının son kullanma tarihini kontrol eden şüphelinin uzaklaşırken sigarasını yaktığı yer alıyor.

Öte yandan, hırsızlık olayının birkaç kez yaşandığı marketin sahibi ise çareyi ürünleri bant ve iplerle birbirine bağlamakta buldu.

elazig-zeytinyag-hirsizligi-video.jpg

"ADAM ALDIĞI ÜRÜNÜN TARİHİNE BAKIYOR, BİR DE BEĞENMİYOR"

Market çalışanlarından Berdan Polat, "Defalarca hırsızlık olayı yaşadık. Son çözümü bunları birbirine bağlamakla buluyoruz. Çalışan personeller genelde kapıda oluyor ama o an yemek molasındaydılar.

Biz de fark etmedik ve hırsızlık olayını kameradan fark ettik. Kameradan baktığımızda adam aldığı ürünün tarihine ve litresine bakıyor. Ondan sonra da parasını vermiş gibi sigarasını yakıp gidiyor. Bir de beğenmiyor" dedi.

zeytinyag-elazig-fiyatlari.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN