Gündüz vakti şu rahatlığa bak... Çizilmesin diye çarşafa sarıp çaldı

Adana'da son bir haftada 150 bin TL değerinde hırsızlık yaptığı belirlenen 12 şüpheli, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Bir hırsızın çarşafa sardığı televizyonu sokakta götürmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

Adana Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri; Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde ev, iş yeri ve araç içinde artan hırsızlık olaylarını önlemek için harekete geçti.

adana-hirsizlik.jpg

Televizyon, cep telefonu ve nakit para olmak üzere 150 bin TL değerinde 15 ayrı hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 3'ü çocuk 12 kişinin kimliği tespit edildi.

adana-haberleri.jpg

ÇOCUKLARA HIRSIZLIK YAPTIRMIŞLAR

Polis, düzenlediği operasyonda zanlıları gözaltına alırken adreslerde yaptığı aramada çalıntı olduğu düşünülen cep telefonlarına el konuldu.

Yaşı küçük olan şüpheliler Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilirken, diğer zanlılar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

adana-son-dakika.jpg

ÇALDIĞI TELEVİZYONU ÇİZİLMESİN DİYE ÇARŞAFA SARDI

Emniyete götürülen şüphelilerden Runi A.'nın, Seyhan ilçesi Fevzipaşa Mahallesi'ndeki bir eve pencereden girip, salondaki televizyonu çaldığı belirlendi.

Şüphelinin, hırsızlık sonrası çaldığı televizyonu çarşafa sarıp götürmesi güvenlik kamerasına yansıdı.

adana-hirsizlik-video.jpg

HIRSIZLIK ANLARI KAMERAYA YANSIDI

Kameraya yakalanan diğer bir şüpheli Emirhan Z.'nin ise Sarıçam ilçesi Hekimköy Bulvarı'nda park halindeki bir otomobilin, penceresini kırarak cep telefonunu çaldığı görüldü.

İşlemleri tamamlanan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Hakim karşısına çıkan şüphelilerden 8 kişi tutuklanıp cezaevine gönderilirken, 4 kişi adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

adana-asayis-haberleri.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN