Kazaya yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Kazaya yardım etmek isterken kazaya neden oldu

Kırıkkale'de karşı şeritte iki otomobilin traktöre çarptığı kazaya yardım etmek için duran otomobile arkadan gelen otomobil çarptı. Kazalarda 1'i çocuk 7 kişi yaralandı.

Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde dün (29 Ekim 2022 Cumartesi günü) akşam saatlerinde, Kırıkkale-Kırşehir karayolunun 21. kilometresinde Kırıkkale istikametine gitmekte olan Fehmi Kara yönetimindeki otomobil, aynı istikamette ilerleyen Bedri Okatan'ın kullandığı traktörün arkasına takılı pulluğa çarptı.

kirikkale-haberleri.jpg

TAM BİR KAOS YAŞANDI

Daha sonra aynı yönde ilerleyen Ahmet Keleş kontrolündeki otomobil de kazadan dolayı yolun kenarında bekleyen traktöre arkadan çarptı.

Bu sırada karşı şeritten Kırşehir istikametine gitmekte olan Şevket Saçak, kazayı görüp otomobilini yolun kenarına park edip, kazaya yardıma gitti.

Bu sırada Ömer Can Çetiner yönetimindeki otomobil, yol kenarında park halinde olan otomobile arkadan çarptı.

kirikkale-son-dakika.jpg

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Meydana gelen kazalarda, sürücü Ömer Can Çetiner ile araçlarda bulunan Baniye Çetiner, Kerem Aras Çetiner, Nazmiye Tokay, Nagihan Aydın, Selma Keleş ve Sahiba Kara yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

kirikkale-trafik-kazasi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN