Başından vurulan genç, ailesine böyle veda etti

Başından vurulan genç, ailesine böyle veda etti

Adana'da silahla başından vurulan şahıs, sedyede ambulansa bindirilirken yakınlarına, "Görüşürüz, kendinize iyi bakın" diyerek el salladı. Genç adamın son sözleri, kameraya yansıdı.

Adana'nın Kozan ilçesinde Mahmutlu Mahallesi, Özcanlı Sokak'ta dün (30 Ekim 2022 Pazar günü) akşam saatlerinde kız kaçırma meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Çıkan tartışmada H.A. isimli kişi, Seyhan A.'nın yaşadığı eve pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. Silahlı saldırıda Seyhan A. kafasından yaralandı.

adana-haberleri

İhbar üzerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi, aile yakınlarını güçlükle sakinleştirdi. Yaralı Seyhan. A. Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

adana-son-dakika

SEDYEDE AİLESİYLE VEDALAŞTI

Başından silahla yaralanan ve tedavisinin ardından Adana'ya sevk edilen Seyhan A.'nın ambulansa binerken ailesini selamlayarak, "Görüşürüz, kendinize iyi bakın" demesi dikkat çekti.

adana-kavga

Polis hem olay yerinde hem de hastanede geniş güvenlik önlemleri alırken şüpheliler polis tarafından yakalanarak emniyete götürüldü.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.

adana-kavga-videosu

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN