Caminin avlusuna ölmeden kendi mezarını yaptırdı

Antalya'da merhum anne ve babası tarafından yaptırılan caminin avlusuna ölmeden kendi mezarını yaptıran adam, mezarının üzerine çiçekler dikerek gözü gibi bakıyor.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Çağlayan Mahallesi'ndeki Hacı İbrahim Ateş Camii, camiye ismini veren hayırsever, eşi ve oğlu tarafından yaptırıldı.

Vefat eden Hacı İbrahim Ateş ve eşi Hacı Seher Ateş'in mezarları vasiyetleri üzerine cami avlusuna yapıldı.

cami-avlusuna-mezar-yaptirilir-mi.jpg

ÖLMEDEN MEZARINI YAPTIRDI

Anne ve babasının ardından Naci Ateş, caminin tüm eksikliklerini gidermeye devam etti. Hacı Naci Ateş, birkaç ay önce anne ve babasının yan tarafına daha hayattayken kendi ismine bir mezar yaptırdı.

Zaman zaman camiye gelen Naci Ateş, mezarının üzerine çiçekler dikip gözü gibi bakıyor.

mezar-yeri-nasil-nereden-alinir.jpg

"VASİYETİNİZİ YERİNE GETİRECEĞİM"

Mezar taşına "Hacı İbrahim oğlu Hacı Naci Ateş, ruhuna Fatiha. Doğum 1962" yazdıran 60 yaşındaki adam, mezar taşının arka bölümüne ise şunları yazdırdı:

"Babacığım, anacığım ömrümün sonuna kadar emrinizi ve vasiyetinizi yerine getirmeye mecburum evlat ve oğlunuz olarak ikinize ne yapsam azdır. Ruhunuz şad olsun babacığım, anacığım, oğlunuz Naci Ateş, doğum 1962."

mezar-tasina-ne-yazilmali.jpg

"MEZARINA ÇİÇEK EKMİŞ, GÖZÜ GİBİ BAKIYOR"

Cami cemaatinden Mevlut Ergin, "Arkadaşın annesi ve babası caminin yerini bağışlamış. Kendisine de burada ölmeden önce bu mezarı yaptırmış. Kendisi şu an hayatta. Çiçek dikmiş, kendi mezarına ölmeden gözü gibi bakıyor. Ara sıra gelerek ziyaret ediyor" dedi.

olmeden-mezar-yaptirilir-mi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN