46 futbolcu ölümden döndü!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor'un altyapılarında eğitim gören futbolcular, tesislerde yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yaşananlarla ilgili son durumu aktardı.

Aydın'ın Nazilli ilçesinde faaliyet gösteren Nazilli Belediyespor'un altyapısında eğitim gören altyapı futbolcuları, dün (1 Kasım 2022 Salı günü) tesislerde hazırlanan öğlen yemeğini yedikten sonra rahatsızlandı.

Karın ağrısı şikayetlerinin artması sonucu 46 futbolcu tesislerden alınarak hastaneye kaldırıldı.

aydin-nazilli-son-dakika.jpg

Hastaneye kaldırılan futbolculardan 18'i yapılan tahlillerinin ardından hastaneye yatışı yapılırken, 10'nun gözlem altında, 18'inin ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi.

Olayın duyulmasının ardından İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tesislere gelerek yemeklerden numune aldı.

Yapılacak olan incelemenin ardından olayın netlik kazanması bekleniyor.

aydin-nazilli-belediyespor-gida-zehirlenmesi.jpg

"KİMSENİN HAYATİ TEHLİKESİ YOK"

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Hiçbir arkadaşımızın hayati tehlikesi yok. Arkadaşlarımızın öğle yemeği sonrası rahatsızlıkları başlıyor. İlk etapta 13 arkadaşımız geliyor. Diğer etapta diğer arkadaşlarımızın tamamını getirdik.

Semptom gösteren arkadaşlarımızın hepsinin yatışları yapıldı. Hiçbirinin hayati tehlikesi söz konusu değil. Burada özellikle Nazilli Devlet Hastanesi başhekimimize, doktorlarımıza, sağlık personelimize çok teşekkür ediyoruz. Hızlı ve etkin müdahalede bulundular.

45 arkadaşımız vardı. Bir tane de konaklamasını yapmayan ama öğlen yemeğini tesislerde yiyen bir arkadaşımız vardı. Onun da tedavisi yapılacak.

İnşallah bir daha böyle vakalar yaşanmaz. Gerekli tahkikat hem ilgili birimlerce hem de tarafımızca yürütülür. İnşallah neticesi kamuoyu ile paylaşılacaktır" dedi.

nazilli-belediyespor-nerenin-takimi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN