Berberde Pitbull dehşeti! Saç tıraşı için beklerken ölümden döndüler

İstanbul'da başıboş Pitbull cinsi köpek, kapısı açık girdiği berberde korku anlar yaşanmasına neden oldu. Saç tıraşı için bekleyen bir müşteri, köpeği boynundan yakalayarak dışarı atmayı başarırken, olayda bir kişi yaralandı. Yaşanan dehşet anları kameraya yansıdı.

İstanbul'un Esenyurt ilçesi Güzelyurt Mahallesi'nde 31 Ekim 2022 Pazartesi günü evden kaçan Pitbull cinsi bir köpek, sokakta dolaşmaya başladı.

Kapısı açık olan erkek kuaförünü gören köpek bir anda içeriye daldı. Köpeğin içeriye girdiğini gören, iş yeri çalışanları ve müşteriler büyük bir panikle kaçışmaya başladı.

Bu sırada müşterilerden biri, köpeği boynundan tutarak yakalamaya çalıştı. Erkek kuaföründe korku dolu anlar yaşanırken, köpek bir kişiyi ısırarak yaraladı.

istanbul-esenyurt-berber.jpg

KÖPEĞİ ZAPTETMEYİ BAŞARDI

Pitbull'u boynundan yakalayan adamın köpeği dışarıya çıkarıp kapıyı kapatmasıyla içeridekiler rahat bir nefes aldı.

Yaşanan korku dolu anlatan müşterilerden Ahmet Kaplan, "Ben tıraş oluyordum bir anda içeriye Pitbull cinsi köpek girdi. Ne olduğunu anlayamadan içeriye kaçıştık. Başka bir müşteri köpeği boynundan yakalayarak saldırmasını engelledi. O sırada onu ısırarak yaraladı. Çok korktuk keşke bu saldırgan hayvanlar başıboş bırakılmasa" diye konuştu.

istanbul-esenyurt-kopek.jpg

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Yaşanan korku dolu anlar güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Bir anda içeriye giren pitbull cinsi köpeği görenler kaçışmaya başlıyor. Daha sonra bir müşteri köpeği boynundan yakalayarak saldırmasını engelliyor.

istanbul-esenyurt-pitbull.jpg

istanbul-esenyurt-kopek-saldiri.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN