Rögar kapağını çalarken polise yakalandı: Hırsız değilim, lazımdı götürdük

Erzurum'da üç metre derinliğindeki rögarın beton kapağını el arabasıyla götürmeye çalışan adam, devriye gezen polise yakalandı. Yakalanınca polise, "Lazımdı" diyen şahıs, yaklaşık 50 kg ağırlığındaki beton rögar kapağını yerine koydu.

Erzurum'un Palandöken ilçesi Müftü Solakzade Mahallesi'ndeki bir apartmanda kaloriferci olarak çalıştığı öğrenilen Tamer Y., hafriyat alanındaki rögar kapağını el arabasına yükleyip götürmek istedi.

Devriye gezen polis ekibi, Tamer Y.'yi görünce rögar kapağını yerine bırakmasını istedi. Polis memuru, Tamer Y.'yi "İnsanların canına kastediyorsun" diyerek uyardı.

erzurum-haberleri.jpg

"ÇALMA DEĞİL, LAZIMDI GÖTÜRDÜK"

Tamer Y., "Amirim, hırsızlık yapanları tutmuyorsun, bir tane kapak ne ki? Hırsız mıyım ben, hırsız mıyım amirim? Çalma değil, lazımdı götürdük. Ben bunu satmayacağım, ben vatandaşım. Kalorifercilik yapıyorum, hırsızlık yapmıyorum. Hırsız değilim" diye konuştu.

rogar-kapagi-hirsizligi-001.jpg

POLİSİ GÖRÜNCE YERİNE BIRAKTI

Polis memuru, rögar kapağının götürülmesiyle ilgili Erzurum Büyükşehir Belediyesi görevlilerine bilgi verdi.

Tamer Y., olay yerine gelen belediye ekiplerinin nezaretinde yaklaşık 50 kilogramlık beton rögar kapağını kaldırımdaki yerine koydu.

rogar-kapagi-kac-kilo.jpg

rogar-kapagi-neden-yuvarlaktir-001.jpg

erzurum-son-dakika.jpg

rogar-kapagi-calarken-yakalandi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN