14 yaşındaki cinayet şüphelisinin kaçışı kamerada: Ayakkabılarını bile giymemiş

Siirt'te tartıştığı arkadaşını bıçaklayarak öldüren 14 yaşındaki çocuğun olay yerinden kaçtığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Polis tarafından yakalanan şüphelinin, bir süre arkadaşının evinde kaldıktan sonra da ayakkabılarını bile giymeden koşarak uzaklaştığı görülüyor.

Siirt'in merkez ilçesi Yeni Mahalle'de 26 Ekim 2022 Çarşamba günü akşam saatlerinde Mustafa Kızılkaya ile eve gelen arkadaşı C.S. arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü.

Kavgada Mustafa Kızılkaya, kalbine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı. C.S. kaçarken, evin kapısının açık olduğunu fark eden bir komşusunun ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

siirt-cinayet.jpg

POLİS, 14 YAŞINDAKİ KATİL ZANLISINI YAKALADI

Gelen ambulansla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Kızılkaya, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. 14 yaşındaki çocuğun cenazesi, yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, 14 yaşındaki şüpheliyi yakalayıp, gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.S., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

siirt-haberleri.jpg

AYAKKABILARINI GİYMEDEN KAÇIYOR

Bu arada, C.S.'nin eve gelip, bir süre sonra kaldıktan sonra kaçtığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde C.S., Mustafa Kızılkaya'nın yaşadığı eve girip bir süre kaldıktan sonra koşarak çıkıyor. C.S.'nin kapının önünde bıraktığı ayakkabılarını bile giymeden uzaklaştığı görülüyor.

siirt-son-dakika.jpg

siirt-kavga-haberleri.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN