Yemeklerden böcek çıktığı iddia edilen yemekhaneyi ziyaret eden rektör yemek yemedi

Yemeklerden böcek çıktığı iddia edilen yemekhaneyi ziyaret eden rektör yemek yemedi

Gaziantep Üniversitesi'nin yemekhanesinde çıkan yemeklerin içinden böcek çıktığını belirten öğrencilerin tepkilerini yatıştırmak için yemekhanede beraber yemek yemeye giden Rektör Prof. Dr. Arif Özaydın'ın, yemeğine hiç dokunmaması öğrencilerin gözünden kaçmadı.

Gaziantep'te Gaziantep Üniversitesi'nin merkez yemekhanesinde son 1 aydır yemeklerin kalitesinin düşmesi, yemeklerden böcek ve kurt gibi haşereler çıkması dolayısıyla öğrenciler, 24 Ekim 2022 Pazartesi günü durumu protesto etti.

Yükselen tepkilerin ardından yemekhanede öğrencilerle buluşan Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu gün öğrencilerimle birlikte yemek yedik, onların yemeklerin kalitesi konusundaki görüşlerini ve varsa eleştirilerini aldık. Daha kaliteli yemek çıkarmak için sözleştik" ifadelerine yer verdi.

gaun-rektoru-arif-ozaydin-twitter.jpg

MASAYA OTURDU AMA YEMEK YEMEDİ

Sol Haber'de yer alan habere göre, Rektör Özaydın'ın ziyareti sırasında yemek yememesi öğrencilerin dikkatinden kaçmadı.

Arif Özaydın'ın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde, önünde tabldot tepsisinin olmadığı görülüyor.

Yemeklerden böcek çıktığı iddialarının ardından öğrencilerin tepkilerini dindirmek için yemekhanede öğrencilerle bir araya gelen Rektör Özaydın'ın yemek yememesi, öğrencilerin tepkisine neden oldu.

gaun-yemekhane.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN