Bursa'da kan donduran olay: 20 gün önce baba olan taksiciyi gasp edip 20 defa bıçakladılar

Bursa'nın Mudanya ilçesinde korkunç bir olay yaşandı. Taksi şoförü Yunus Yüksel, aracına aldığı 1'i kadın 2 kişi tarafından ormanda 20 yerinden bıçaklanarak gasp edildi. Şüpheliler, taksiyi de alarak kaçtı. Öte yandan Yüksel'in 20 gün önce bir kız çocuğu dünyaya geldiği öğrenildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde taksi şoförü Yunus Yüksel, aracına aldığı 1 kadın ve 1 erkek tarafından ormanda bıçaklanarak gasp edildi. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Yüksel'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saat 17.00 sıralarında Mudanya'nın Çepni Mahallesi'nde bulunan ormanda meydana geldi. İddiaya göre, Eskişehir'e gitmek isteyen 1 kadın ve 1 erkek, taksiye bindi. Eskişehir'e gidip geri dönen yolcular, Çepni Mahallesi'nde inmek istedi. Yüksel, Çepni Mahallesi'nde ormandan geçtiği sırada erkek yolcunun bıçaklı saldırısına uğradı ve gasp edildi.

20 YERİNDEN BIÇAKLANDI

Yaklaşık 20 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Yüksel kanlar içinde kalırken, şüpheliler taksiyi de alarak olay yerinden kaçtı. Olayı gören vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesini Yüksel'in üzerinde yaptı ve ardından onu Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yüksel'in burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olduğu gerekçesiyle Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavisi devam eden Yüksel'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

20 GÜN ÖNCE BABA OLMUŞTU

Evli ve 20 gün önce kız çocuğu sahibi olan Yüksel'in saldırıya uğradığı sırada silahlı olduğu ve gaspçıların da silah çalmaya çalıştığı öğrenildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlatırken, kaçan 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN