Büyükçekmece Adliyesi'nin ek hizmet binasında yangın

Büyükçekmece Adliyesi'nin ek hizmet binasında yangın

İstanbul Büyükçekmece Adliyesi Ek Hizmet Binası'nın bahçesindeki jeneratörde yangın çıktı. Adliye binası tedbir amaçlı boşaltılırken itfaiye ekipleri yangını söndürmek için harekete geçti.

İstanbul Büyükçekmece Adliyesi Ek Hizmet Binası'nın bahçesinde sabah saatlerinde yangın çıktı. Bahçede bulunan jeneratörde başlayan yangın atık kağıtlara sıçradı.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Adliye binası tedbir amacıyla tahliye edildi.

Yükselen dumanı fark eden adliye çalışanları binayı tahliye ederken, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürülürken, olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN