Büyükçekmece'deki 'rüşvet' operasyonuyla ilgili İmamoğlu'ndan ilk açıklama: Amaç algı yaratmak, Başkanımızın yanındayız

Büyükçekmece'deki 'rüşvet' operasyonuyla ilgili İmamoğlu'ndan ilk açıklama: Amaç algı yaratmak, Başkanımızın yanındayız

Büyükçekmece Belediyesi’ne sabah saatlerinde 'rüşvet' operasyonu düzenlendi. Belediye başkan yardımcısı Nuraydın Sak’ın da aralarında bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili zamanlamaya da dikkat çekerek "Algı yaratmak adına bu tür anlarda bunu yaparlar. Hasan Akgün Başkanımıza 'geçmiş olsun' diyoruz. Yanınızdayız." açıklaması geldi.

İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, bugün Büyükçekmece Belediyesi’nde görevli bazı personeller hakkında, 'rüşvet' aldıkları gerekçesiyle soruşturma başlattı. CHP'li Belediye Başkan Yardımcısı Nuraydın Sak’ın da aralarında bulunduğu 22 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan, Beylikdüzü'ndeki Vira Kavşağı'nın açılış töreninde konuyla ilgili "Hasan Akgün Başkanımıza 'geçmiş olsun' diyoruz. Yanınızdayız." açıklaması geldi.

'ZAMANLAMA DİKKAT ÇEKİCİ'

İmamoğlu, operasyonun zamanlamasına da dikkat çekerek sözlerini şöyle sürdürdü

"Buradan söyleyeyim bu ve buna benzer girişimlere yeltenenler, bizim itibarımız zedelemeye çalışanlar görecekler ki bir demokrasi tokadı da o taraftan yiyecekler bu milletten. Yine algı yaratmak adına, böyle, bu tür anlarda bunu yaparlar. Hasan Akgün başkanımıza Büyükçekmece'de böyle çok ses getirsin diye adımlar atılıyor, operasyonlar duyuyoruz. Bu duyguyla Hasan Akgün başkanımıza geçmiş olsun diyoruz. Onun yanındayız"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN