Büyükşehir belediyesi, suyu öğrencilere ücretsiz yaptı! Eğitim sezonu sonuna kadar fatura ödemeyecekler

Büyükşehir belediyesi, suyu öğrencilere ücretsiz yaptı! Eğitim sezonu sonuna kadar fatura ödemeyecekler

Ekonomik krizden en çok etkilenen kesimlerden biri de şehir dışında okuyan üniversite öğrencileri oldu. Fahiş oranda yükselen kira fiyatları nedeniyle zor günler geçiren öğrencilere sevindiren bir büyükşehir belediyesinden geldi. İşte, üniversite öğrencilerine suyun ücretsiz olduğu o il...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılında yıl boyu üniversite öğrencilerinden su parası alınmayacağını duyurdu.

ÖĞRNCİLERE EĞİTİM SEZONU SONUNA KADAR SU ÜCRETSİZ

Daha önce alınan karar gereği bugüne kadar kullandıkları suyun yüzde 50'sini ödeyen öğrenciler, Balıkesir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünün (BASKİ) 2023 Kasım Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz'ın teklifi ile alınan karar doğrultusunda eğitim yılı boyunca suyu bedava kullanacak.

DEPREMZEDELER DE SU FATURASI ÖDEMEYECEK

Balıkesirli vatandaşlar için suya yüzde 15 indirim yaptıklarını açıklayan Yücel Yılmaz, sosyal yardımlaşmadan destek alan vatandaşların, engelli, gazi ve şehit ailelerinin su borçlarını da kapattıklarını ayrıca Büyükşehir Belediyesi olarak depremzedelerin 1. kademe su faturalarını 31 Aralık 2024'e kadar ödemeye devam edeceklerini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN