Canını seven evinden çıkmasın! Türkiye'nin belalısı geri geliyor... Felaket burnumuzun dibinde

Canını seven evinden çıkmasın! Türkiye'nin belalısı geri geliyor... Felaket burnumuzun dibinde

Türkiye'ye yaklaşan felaket konusunda uzmanlardan uyarılar gelmeye devam ediyor. Yaklaşan tehlikenin büyük olmasıyla birlikte, vatandaşlara da uyarılar geldi. Şartlar böyle ilerlerse Türkiye için felaket olacak. Yarın herkes önlemini alsın. İşte tüm detaylar...

Uzman isimlerden gelen felaket uyarılarına bir yenisi daha eklendi. Son zamanlarda peş peşe gelen felaket duyuruları ile birlikte Türkiye'nin belalısı geri geliyor. Yarın itibariyle başlayacak olan kötü şartlar o tarihe kadar devam edecek. Uzmanlar yarını evde geçirin uyarısında bulundu.

FELAKET KAPININ EŞİĞİNDE

Yaz boyunca etkili olan sıcaklıklar Türkiye'ye geri dönüyor. Haziran itibariyle etkisini gösteren El Nino ve sıcak hava dalgaları birçok tehlikeyi de beraberinde getirmişti. Meteoroloji uzmanı tarafından yapılan paylaşım ile birlikte aşırı sıcaklıkların geri döndüğü duyuruldu.

Türkiye'de yaşanan kuraklığın en büyük sebeplerinden birisi olan sıcaklık etkisini yeniden göstermesiyle birlikte yetkilileri tedirgin etti. Meteorolojik kaynaklar ve uzmanlar tarafından gelen uyarılara göre yarından itibaren tüm Türkiye'de etkisini gösterecek.

2-009.jpg

TÜRKİYE'Yİ YENİDEN ETKİSİ ALTINA ALACAK

Hafta başından itibaren yapılan uyarılara bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya üzerinden sürekli olarak hava durumu paylaşımlarında bulunan Kerem Ökten, okları yarına çevirdi. Cumartesi gününden itibaren yeniden ısınacak havaların o tarihe kadar etkisini sürdüreceğini açıkladı.

BARAJLARIN DURUMU KRİTİK

Yarın çok sıcak olacak diyerek başladığı açıklamasına, "Pazar günü de. Salı gününe kadar sabredeceğiz. Yazcıların kulakları çınlasın. Barajları tükürüğünüzle doldurursunuz artık." şeklinde devam etti. Havaların tekrardan ısınmasıyla birlikte kuraklık sorunları gündeme geldi.

Sıcak günlerde vatandaşlara yapılan uyarılar akıllara geldi. Yarından itibaren 65 yaş ve üzeri kronik hastalar, hamileler ve çocukların dışarı gerekmedikçe çıkmaması öneriliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN