Cem Yılmaz azaltılmasını talep etmişti: Ahu Yağtu'ya ödeyeceği nafaka belli oldu

Cem Yılmaz azaltılmasını talep etmişti: Ahu Yağtu'ya ödeyeceği nafaka belli oldu

Ünlü Komedyen Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolarlık nafakanın azaltılmasını talep ederek İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurmuştu. Mahkeme, Yılmaz'ın ödeyeceği nafaka miktarı için kararını verdi.

Ünlü Komedyen Cem Yılmaz'ın, eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolarlık nafakanın azaltılmasını talep ettiği davada karar çıktı. Mahkeme, Yılmaz'ın 70 bin TL ödemesine karar verdi.

Yılmaz, 2013 yılında boşandığı Ahu Yağtu'ya 500 bin dolar tazminat ödemiş, 9 yaşındaki oğlu Kemal için ise aylık 10 bin dolar nafaka ödemeye başlamıştı. Ayrıca lüks bir otomobil verirken Şişli ve Sarıyer'de birer daire de verdiği iddia edilmişti. Yılmaz, yine İstinye'de bulunan iki evinin kira getirisini de eski eşine bırakmıştı.

DOLAR BAZINDA DEĞİL TL BAZINDA ÖDEMEK İSTEDİ

Sekiz yıl boyunca oğlu için 10 bin dolar nafaka ödeyen Cem Yılmaz, nafakanın azaltılması için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu. Eski eşi Ahu Yağtu'ya dava açan ünlü komedyen nafakayı Dolar bazında değil artık 40 bin TL olarak ödemek istedi.

KISMEN KABUL EDİLDİ

İstanbul Aile Mahkemesi'nde görülen duruşmaya tarafların avukatları katıldı. Mahkeme gerekli hususlarda araştırmanın tamamlandığını belirterek Cem Yılmaz'ın 10 bin dolarlık nafakanın azaltılması talebini kısmen kabul ederek 70 bin TL olarak belirlenmesine karar verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN