CHP cephesinde hareketli dakikalar! Yeni isimler belli oldu! O isim hakkındaki karar netleşti

CHP cephesinde hareketli dakikalar! Yeni isimler belli oldu! O isim hakkındaki karar netleşti

Geçtiğimiz gün YSK tarafından yapılan açıklama kapsamında seçimin ikinci tura kaldığı kesinleşti. 2 tur seçimleri için 28 Mayıs işaret edilirken CHP Genel Merkezi’nde de hareketli dakikalar yaşanmaya başladı. CHP'nin yeni isimler belirlediği ifade edildi. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri kapsamında %50+1 oy üstünlüğünü sağlayamayan adaylar için 28 Mayıs 2023 tarihi işaret edildi. Millet ittifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında önemli bir toplantı düzenlendi. Düzenlenen toplantı kapsamında seçim kampanyasının başına İBB başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun getirileceği belirtildi. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

2. TUR İÇİN HAREKETLİLİK BAŞLADI

14 Mayıs 2023 tarihinde sandığa giden seçmenler Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için oylarını kullandı. Çıkan sonuçlar kapsamında cumhurbaşkanı adayı belirlenemezken seçimlerinde ikinci tura kaldığı duyuruldu. 28 Mayıs tarihinde yapılacak 2 turda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında 2. tur oylaması gerçekleşecek.

kemal-kilicdaroglu.jpg

CHP'DEN DEĞERLENDİRME GELDİ


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde yoğunluk yaşanmaya başladı. Halk TV muhabiri Şeyma Paşayiğit, "CHP'deki sessizlik yerini hareketliliğe bıraktı. CHP'de ikinci tura ilişkin değerlendirmeler yapılıyor. CHP, kesin olmayan sonuçlara göre parlamentoya 169 milletvekilini taşıdı. Listelerde diğer partilerin vekilleri de var. “ açıklaması geldi.

chp-3lu.jpg

SİNAN OĞAN’A TEKLİF


Yapılan seçimler kapsamında %5'lik bir oy potansiyeline sahip olan Sinan Oğan, partilerin gündemindeki isimler arasında yer alıyor. Kurmayların Sinan Oğan ile iletişim halinde olduğu ifade edilirken diplomasinin yürüdüğü de Konuşulanlar arasında yer alıyor.
sinan-ogan.jpg​​​​​​​

SEÇİM KAMPANYASINA 2 HAFTA DAHA DEVAM

Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezinde hareketli dakikalar yaşanırken Kemal Kılıçdaroğlu'da merkezde yerini aldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Ankara'ya teşrif etti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın da genel merkeze gelmesi ile birlikte seçim kampanyası hakkında tartışmalar başladı. Terör ve mültecilerle ilişkin söylemlerin netleşeceği ifade edilirken seçim kampanyası da başlatılmış olacak. Sandığa gitmeyen seçmenler içinde ev evde ulaşılacağı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN