CHP Gazipaşa İlçe Başkanı maskeli 2 kişinin sopalı saldırısına uğradı

CHP Gazipaşa İlçe Başkanı maskeli 2 kişinin sopalı saldırısına uğradı

Antalya'da CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz Demir, maskeli 2 kişinin sopalı saldırısına uğradı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinden kaçan kimliği belirsiz 2 maskeli için polisin arama çalışmaları devam ediyor.

Gazipaşa İlçe Başkanı Yavuz kimliği belirsiz 2 kişinin saldırısına uğradı. Edinilen bilgiye göre, 19.00 sıralarında, Gazipaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Cebeli tepesinde bulunan bir restorana giden Demir, aracını park edip indiği sırada maskeli 2 kişi tarafından darp edildi.

ŞÜPHELİLER ARANIYOR

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vücudunun çeşitli bölgelerinden yaralanan Demir, sağlık ekiplerince Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinden kaçan kimliği belirsiz 2 maskeli şüpheli için polis ekipleri arama çalışması başlattı.

Hastanede tedavisi devam eden Demir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN