CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu: İmamoğlu'nu zorbalıklarınızla alt edemeyeceksiniz

CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu: İmamoğlu'nu zorbalıklarınızla alt edemeyeceksiniz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için açılan 'hakaret davası' sonuçlandı. Mahkeme, İmamoğlu hakkında 2 yıl 7 ay hapis kararına vardı. Bununla birlikte mahkemeden siyasi yasak da çıktı. İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ise, İmamoğlu'na desteklerini ileterek Saraçhane'ye geçtiklerini belirtti.

Üç buçuk yıldır devam eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun YSK Başkanı ve Üyelerine hakaret ettiği iddiasıyla açılan dava sonuçlandı. Mahkeme, İmamoğlu için 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasında karar kılarken ve siyasi yasağa hükmetti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, resmi sosyal medya hesabı Twitter'dan, İmamoğlu'a desteklerini ileterek, Belediye'nin bulunduğu Saraçhane'ye gittiklerini açıkladı.

Kaftancıoğlu, "Saraçhaneye geçiyoruz. Zorbalık kararlılık, inanç ve cesareti artırır sadece! Sandıkta yenemediğiniz Ekrem İmamoğlu zorbalıklarınızla alt edemeyeceksiniz!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN