CHP Parti Meclisi'nde kritik toplantı: Görevden alınan başkanların itirazlarına ret

CHP Parti Meclisi'nde kritik toplantı: Görevden alınan başkanların itirazlarına ret

CHP Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Görevden alınan 4 il ve 1 ilçe başkanının itirazlarının ele alındığı toplantıda, değişim isteyenler çoğunluğa ulaşamadı ve görevden alınan il-ilçe başkanlarının koltuklarına iade talebi reddedildi.

CHP Parti Meclisi (PM), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya tüm PM üyeleri katıldı. CHP Genel Merkezi'nde, basına kapalı gerçekleştirilen toplantı yaklaşık 12 saat sürdü. Toplantıda, görevden alınan 4 il ve 1 ilçe başkanının itirazları ile yerel seçimler ve ekonomik gelişmeler değerlendirildi.

Muş, Ağrı, Mardin ve Kayseri il başkanlarının göreve iadesi için gerçekleştirilen gizli oylamada muhalif isimler istediğini alamadı. İl başkanlarının göreve iadesi talebi reddedildi. Böylece MYK'nın görevden alma işlemi kesinleşti.

7418567.jpg

OYLAMA SONUCU

Ağrı: Kabul 30 - Ret 31

Muş: Kabul 31 - Ret 30

Mardin: Kabul 31 - Ret 28 - Çekimser 2

Kayseri: Kabul 28 - Ret 33

Beykoz: Kabul 26 - Ret 35

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN