CHP'de devir teslim hazırlığı: Özgür Özel'in bahsettiği o odalar boşaltıldı!

CHP'de devir teslim hazırlığı: Özgür Özel'in bahsettiği o odalar boşaltıldı!

CHP'de 13 yıllık değişime sahne olan 38. Olağan Kurultay'ın yankıları sürerken partinin 8. Genel Başkanı seçilen Özgür Özel görevi bugün Kemal Kılıçdaroğlu'ndan teslim alacak. Özel, yeni MYK'nin 13 Kasım Pazartesi günü yapılacak ilk toplantısına başkanlık edecek. Öte yandan devir teslim hazırlıkları kapsamında Özgür Özel’in bahsettiği “sağcı danışmanlara verilen odalar” boşaltıldığı öğrenildi.

CHP'de 13 yıldır genel başkanlık görevini aralıksız sürdüren Kemal Kılıçdaroğlu, bu görevi bugün Özgür Özel'e teslim edecek.

Özgür Özel'in genel başkanlığı almasıyla CHP'de yeni bir dönem de başlamış olacak. Partinin 8. Genel Başkanı ünvanını alan Özel'in ilk sınavı yerel seçimler olacak.

Parti Meclisi (PM) ile ilk toplantısını 11 Kasım Cumartesi günü yapacak olan Özgür Özel, üyelerin görüşlerine başvurarak "A takımı" denilen Merkez Yönetim Kurulunu (MYK) oluşturacak.

ozgur.jpg

YENİ MYK GENİŞ KAPSAMLI OLACAK

Özgür Özel'in yeni MYK'sinin geniş kapsamlı olacağı ve her alana bir atama yapacağı belirtiliyor. Yeni MYK'nin 13 Kasım Pazartesi günü yapılacak ilk toplantısına başkanlık edecek Özel, salı günü de genel başkan olarak ilk kez grup toplantısında milletvekillerine hitap edecek.ozel.jpg

ÖZEL 'SAĞCI DANIŞMANLARIN KATI' DEMİŞTİ

Özel’in kurultay konuşmasında “Sağcı danışmanların katı. O katta 12 oda var, 12 odada 12 sekreter olacak. İl başkanı, ilçe başkanı Ankara’ya gelince 12 ofis, örgütün ofisleri olacak. Genel başkan Yardımcısı’nı beklerken yorulup da duvarın dışına çökmek yok. Odanızda bilgisayarınız, çayınız, kahveniz, faksınız, telefonunuz olacak. Bundan sonra sağcı danışmanlara verilen odaları ilçe başkanlarım, il başkanlarım ofis olarak kullanacak” demişti.

O ODALAR BOŞALTILDI

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, o odaların boşaltıldığı öğrenildi. Bu odaların arasında mayıs seçimlerinden sonra Kılıçdaroğlu zamanında “Yeniden Kuvayı Milliye Platformu” adıyla eski Ülkü Ocakları Başkanı ve MHP’nin eski Ankara il yöneticisi Ramazan Kubat’ın kullandığı yerin de boşaltıldığı kaydedildi.

Dün bu kapsamda genel merkezde tüm odalarda temizlik yapıldığı görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN