CHP'den 'çanta' göndermeli paylaşım: Lider eşlerinin hep çantalarla meşgul olması...

CHP'den 'çanta'  göndermeli paylaşım: Lider eşlerinin hep çantalarla meşgul olması...

CHP'li Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun çocuk yoksulluğuna dikkat çektiği paylaşımıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın '50 bin dolarlık çanta' polemiğindeki çantaya dikkat çekerek 'Liderlerin eşlerinin hep çantalarla meşgul olması…' yorumunu yaptı.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu bugün sosyal medya hesabından çocuk yoksulluğuna dikkat çeken bir paylaşımda bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, beslenme çantası olan bir görsel üzerine yazdığı notta "Türkiye'de çocuklarımızın %67'si sebzeyi, %87'si et ürünlerini her gün tüketemiyor. Ben First Lady unvanı peşinde değilim, bu tarz fani şeylerde hiç gözüm yok, olmadı. Tek derdim bu gerçeklerdir. Tek işim, tek hayalim bu ülkede her çocuğun yeterli beslenerek büyümesidir" ifadelerini kaydetmişti.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de Selvi Kılıçdaroğlu'nun bugünkü paylaşımından yola çıkarak Emine Erdoğan'ın '50 bin dolarlık' çanta polemiğiyle yeni bir paylaşımda bulundu.

Özel "Liderlerin eşlerinin hep çantalarla meşgul olması…" notunu düştüğü paylaşımında Kılıçdaroğlu ve Erdoğan'a ait görselleri paylaştı.

EMİNE ERDOĞAN'IN 'ÇANTA' POLEMİĞİ

Emine Erdoğan, Hermes markalı yaklaşık 50 bin dolar değerindeki çantayla gündeme gelmişti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kasım 2020’de Fransız mallarına boykot çağrısı yapan Erdoğan’a, “Emine hanımın 50 bin dolarlık çantasını sarayın bahçesinde yak” diye seslenmişti. Erdoğan da buna, “Sende zerre kadar yürek varsa benimle ilgili konuş, eşimle ilgili konuşma” diye karşılık vermişti. Kılıçdaroğlu da “Devleti yönetenler 50 bin dolarlık çanta taşıyamaz” diyerek polemiği devam ettirmişti. Son olarak Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat, bu çantayı araştırdığını ve ‘çakma’ olduğunu iddia etmişti.

whatsapp-image-2022-12-27-at-11-34-58-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN