CHP'li Hakverdi Ziraat Bankası'na yeniden sordu: Demirören aldığı krediyi geri ödemeye başladı mı?

CHP'li Hakverdi Ziraat Bankası'na yeniden sordu: Demirören aldığı krediyi geri ödemeye başladı mı?

CHP Milletvekili Hakverdi, daha önce Ziraat Bankası'na Demirören'in aldığı krediyi ödeyip ödemediğini sorduklarını ancak 'müşteri sırrı' cevabı aldıklarını hatırlattı. Hakverdi, "Yeniden soruyoruz. Demirören, aldığı krediyi geri ödemeye başladı mı?" dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker yayınladığı videoda Demirören'in Doğan Medya'yı satın almak için Ziraat Bankası'ndan aldığı 750 milyon dolar krediyi geri ödemediği iddiasını dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, sosyal medyadan paylaşım yaparak daha önce Ziraat Bankası'na Demirören'in aldığı 750 milyon dolar krediyi geri ödemeye başlayıp başlamadığını sorduklarını hatırlattı ve "yeniden soruyoruz" dedi.

CHP'li Hakverdi'nin paylaşımında yer verdiği ifadeler şu şekilde:

"Demirören’in, aldığı 750 milyon dolar krediyi geri ödemeye başlayıp başlamadığını Ziraat Bankası’na sormuştuk. Banka 'müşteri sırrı' diyerek bilgi vermedi! Yeniden soruyoruz. Demirören, aldığı krediyi geri ödemeye başladı mı? Ödemedi ise başlatılan bir haciz işlemi var mı?" ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN