Peker videoyu yayınladı, Özel çağrıyı yineledi: Acilen...

Peker videoyu yayınladı, Özel çağrıyı yineledi: Acilen...

CHP Grup Başkanvekili Özel, Peker'in son videosu sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Acilen TBMM'de bir araştırma komisyonu ve Süleyman Soylu hakkında bir soruşturma komisyonu kurulması çağrımızı yineliyoruz" ifadesini kullandı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in bugün dokuzuncusunu yayınladığı videoda yine hedefinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu vardı. Peker, videoda Soylu'nun "Peker'den 10 bin dolar aldığını" iddia ettiği siyasetçiye de değindi.

"ACİLEN" DEDİ, ÇAĞRIYI YİNELEDİ

Peker'in videosu sonrası CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Twitter hesabından paylaşımda bulunarak, Meclis'te acilen araştırma komisyonu ve Soylu hakkında da bir soruşturma komisyonu kurulmasını çağrısını yineledi.

Özel, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Acilen TBMM'de bir araştırma komisyonu ve Süleyman Soylu hakkında bir soruşturma komisyonu kurulması çağrımızı yineliyoruz. Demokrasilerde bu iddialar hakkında üç maymunu oynayarak iktidarınızı sürdüremezsiniz! Bu rejim krizinden, bu ahlak krizinden başka türlü çıkamazsınız!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN