CHP'nin Bilgi İşlem Sorumlusu tutuklandı

CHP'nin Bilgi İşlem Sorumlusu tutuklandı

İBB’ye yönelik “yolsuzluk” soruşturması kapsamında dün gözaltına alınan CHP Bilgi İşlem Sorumlusu O.G.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Soruşturma kapsamında şimdiye kadar 21 kişi gözaltına alınırken, 10 kişi tutuklandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yürüttüğü “yolsuzluk” soruşturması kapsamında dün gözaltına alınan CHP Bilgi İşlem Sorumlusu O.G.E. tutuklandı.

“İstanbul Senin” ve “İBB Hanem” uygulamaları üzerinden “kişisel verileri hukuka aykırı şekilde ele geçirmek” ve “vergi usul kanununa muhalefet” suçlamalarıyla sürdürülen soruşturmada gözaltı sayısı 21’e, tutuklu sayısı ise 10’a yükseldi.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN