Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum mal varlığını açıkladı

Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum mal varlığını açıkladı

Cumhur İttifakı'nın İBB Adayı Kurum, katıldığı televizyon programında mal varlığını açıkladı. Kurum, "Ankara'da evimiz var. İstanbul'da evimiz var. 1 arabamız var. Biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu. Ev aldığımız için 2 yıl daha borç ödeyeceğiz..." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın ardından Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Adayı Murat Kurum, katıldığı televizyon programında mal varlığını açıkladı. Kurum, "Ankara'da evimiz var. İstanbul'da evimiz var. 1 arabamız var. Biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu. Ev aldığımız için 2 yıl daha borç ödeyeceğiz..." dedi.

HaberTürk yayınındaki soru üzerine "Mal varlığımızı açıklamada herhangi bir sorunumuz yok" diyen Murat Kurum, şunları söyledi:

"Ankara'da evimiz var. İstanbul'da evimiz var. 1 tane arabamız var. Biraz da borcumuz var. Mal varlığımız bu. Ev aldığımız için o eve olan borcumuz var. 2 yıl daha borç ödeyeceğiz. Ankara'da Ümitköy'de bir dairemiz var, burada da (İstanbul) Kağıthane'de dairemiz var..."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN