Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı

Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu kendisine ve eşi Dilek Kaya İmamoğlu'na ait olan mal varlığını açıkladı. İmamoğlu çiftinin 20 taşınmaz, 2 araç ve 4 banka hesabı var.

Yerel seçimler için CHP'den yeniden aday gösterilen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, mal varlığı bildiriminde bulundu.

İmamoğlu'nun Beylikdüzü'nde 2 dükkan ve 1 mesken, Büyükçekmece'de 2 dükkan, Beylikdüzü'nde 2 arsa, Çanakkale'de ev, Balıkesir'de arsa, Trabzon'da ofis ve dükkan, Çanakkale'de tarla, Balıkesir'de arsası olduğu görüldü. Ekrem İmamoğlu'nun 2008 tarihinde alınan 8 bin TL değerinde bir silahı olduğu da görüldü.

Dilek Kaya İmamoğlu'nun ise Beylikdüzü'nde 1 arsa ve dükkan, Muğla'da mesken, Trabzon'da kargir ev ve arsa ile Trabzon'da tarlası var. Dilek Kaya İmamoğlu'nun 2013 tarihinde alınan 'Wolsvagen' marka bir JİP'i var.

pppppp.jpg

BANKA HESAPLARI

Mal bildiriminde Ekrem İmamoğlu ile Dilek Kaya İmamoğlu'nun banka hesaplarında bulunan paralarına da yer verildi. Ekrem İmamoğlu'nun bir bankada 8 milyon 166 bin 645 TL, diğer banka hesabında ise 562 bin TL'si var. Dilek Kaya İmamoğlu'nun ise bir banka hesabında 395 bin 737 dolar, diğer banka hesabında 52 gram altını olduğu görüldü.

Dilek Kaya İmamoğlu'nun ayrıca 8 adet 279 bin 584 TL'lik pırlanta seti, 35 adet 204 bin TL değerinde altın bilezik, 68 adet 92 bin TL değerinde cumhuriyet ve tam altın, 227 bin TL değerinde muhtelif altını olduğu açıklandı.

235523-nr0n.jpg

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçilen belediye başkanlarının göreve geldikten sonra mal varlıklarını belediye binasına asacaklarını açıklamıştı. İmamoğlu, 2019 yılında belediye başkanı seçildiğinde de mal varlığını açıklamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (16)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
16 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN