Cumhurbaşkanı adaylarının sandık sonuçları belli oldu: İki lider de kendi sandığının birincisi

Cumhurbaşkanı adaylarının sandık sonuçları belli oldu: İki lider de kendi sandığının birincisi

Seçimlerde oy kullanan cumhurbaşkanı adaylarının sandık sonuçları belli oldu. İki lider de kendi sandığında lider çıktı. Kılıçdaroğlu sandığında 224 oy, Erdoğan da 213 oyla birinci çıktı.

Türkiye, bugün cumhurbaşkanını belirlemek için oy kullandı. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun da sandıkları açıldı, sonuçlar belli oldu. İki lider de kendi sandığından birinci çıktı.

Erdoğan'ın oy kullandığı Üsküdar Saffet Çebi Ortaokulu'ndaki 3279 numaralı sandığın sonuçlarına göre, sandıktan Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a 213, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na 134 oy çıktı, 4 oy ise geçersiz sayıldı.

KILIÇDAROĞLU'NUN SANDIĞI

Kılıçdaroğlu'nun oy verdiği Arjantin İlkokulu'ndaki 4221 numaralı sandıkta 318 oyun 4'ü geçersiz sayıldı.

Sayım sonuçlarına göre, Kılıçdaroğlu 224 oy alırken sandıktan Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a 90 oy çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN