Cumhurbaşkanı Erdoğan, Destici ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Destici ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 18.30'da BBP lideri Mustafa Destici ile görüşecek. Görüşmenin yerel seçimlere ilişkin işbirliği yapılması yönünde olabileceği tahmin ediliyor. Öte yandan Destici, son günlerde 'özerlik' paylaşımı ile gündeme gelmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin ittifak görüşmeleri kapsamında Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'yle bir araya gelecek.

İki ismin arasındaki görüşmenin saat 18.30'da Beştepe'de yapılacağı öğrenildi.

NTV'de yer alan habere göre, Mustafa Destici'nin lideri olduğu BBP, 14 Mayıs'ta düzenlenen genel seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında girmiş ancak milletvekili çıkaramamıştı.

25 PARTİYİ HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Destici, son olarak, sosyal medyadaki "Özerkliği kabul edebiliriz" paylaşımının ‘sahte tweet görüntüsü’ olduğunu iddia etmişti. Ardından arşivlerde söz konusu paylaşımın yapıldığı ve bir süre sonra da silindiği ortaya çıkmıştı.

Destici ayrıca 9 şehit verdiğimiz saldırının ardından Cumhur İttifakı'nda yer almayan 25 partinin logosunu paylaşarak partileri hedef göstermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN