Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bahçeli'ye sürpriz ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli ile bugün kritik bir toplantı gerçekleştirecek. İkilinin sürpriz görüşmesi 16.00'da olacak. Erdoğan görüşmenin ardından ise Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak için Türkmenistan'a gidecek.

Son olarak 9 Kasım'da Beştepe'de bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bugün sürpriz bir toplantı yapacak. Görüşmede seçim süreci ve ülke gündeminde yer alan siyasi, askeri ve ekonomik gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

Erdoğan ayrıca; Bugün 14.00'de Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin'i kabul edecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmenin ardından ise Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak için Türkmenistan'a gidecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN