Cumhurbaşkanından vatandaşlara jest! Nakit paraya ihtiyacı olanlara faizsiz kredi verilecek: İşte başvuru şartları

Cumhurbaşkanından vatandaşlara jest! Nakit paraya ihtiyacı olanlara faizsiz kredi verilecek: İşte başvuru şartları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gençlere bir müjde daha geldi. Sıfır faizli kredi çalışmalarına dair yapılan araştırmalar sık sık gündeme geliyor. Son yıllarda artan enflasyon ve ekonomik kriz sonrasında gençlerin ev kurmakta zorluk çekmesi üzerine açıklama geldi. Sıfır faiz oranıyla 2 yıl ertelemeli evlilik kredisi müjdelendi. İşte tüm detaylar...

CUMHURBAŞKANI'NDAN GENÇLERE MÜJDE

Son yıllarda artan maaliyetler ve yükselen enflasyon milyonlarca vatandaşın omuzuna yük olarak bindi. Ekonomik sıkıntıların yaşanmasıyla birlikte seçimler için belirtilen vaatler gündemde yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençler tarafından dikkat çeken vaatlerinden birisi faizsiz kredi müjdesi oldu. Erdoğan, bu vaadiyle birlikte 2 yıl ertelemeli 48 aya varan vade imkanlarıyla faizsiz krediyi sunuyor. Sıfır faizli kredi için miktar ise 150 bin TL olarak belirlendi.

Kredinin şartlarına dair detayların merak konusu olması üzerine merak edilenler geçtiğimiz haftalarda yanıtlandı. Gençlere yönelik faizsiz krediye dair merak edilenleri cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi.

23-milyar-liralik-yeni-kredi-paketi-yolda.jpg

2 YIL ERTELEMELİ FAİZSİZ KREDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamaya göre evlilik düşünen gençleri teşvik etmek adına çalışmalar başladı. Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasıyla birlikte yeni evlenen çifte destek sağlanacak.

2 yıl boyunca erteleme özelliği ile 48 aya varan sıfır faiz oranıyla 150 bin TL faizsiz kredi ödemesi yapılacak. Aile ve Gençlik Bakanlığı faaliyetleri arasında ayriyeten çocukların eğitimi başta olmak üzere, aile kurumunu koruyan ve güçlendiren birçok hizmetin yer alacağının altı çizildi.

8888888z-1-1.jpg

EVLİLİK KREDİSİ DETAYLARI

Evlilik kredisinden faydalanmak isteyen gençler araştırmalarını sürdürüyor. Kredinin hangi bankalar üzerinden alınacağını araştıran gençlerle bu bilgi paylaşıldı. Evlilik kredisi gençlere Aile ve Gençlik Bankası tarafından sunulacağı ifade edildi. Başvuru detaylarıan dari henüz net bir açıklama gelmedi.

Çalışmaların sonlandırılmasıyla birlikte evlilik düşünen çiftlere dair detaylı açıklamlaarın yapılması planlanıyor. Evlilik kredisine dair detaylar ilerleyen günlerde paylaşılması halinde haberimizde yer alacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN