Dacia'dan rakiplerine meydan okuyan kampanya! Bu fiyata araç kalmadı. İşte Dacia Eylül ayına özel fiyat listesi...

Dacia'dan rakiplerine meydan okuyan kampanya! Bu fiyata araç kalmadı. İşte Dacia Eylül ayına özel fiyat listesi...

Dacia bombayı patlattı! O kampanyasını duyurdu. Fiyatlar resmen tepe taklak oldu. Rakiplerine fark atan fiyatlar... İşte Dacia'nın 2023 Eylül ayına özel fiyat listesi...

Dacia, Türkiye otomobil pazarında yükselişini sürdürerek en fazla atan otomobil markalarından biri haline gelmeye devam ediyor. Uygun fiyatlarla dikkat çeken Dacia, Eylül ayına özel fiyat listesini duyurdu.

EYLÜL AYINDA ZAM YOK

3-007.jpg

Renault'un alt markası olarak hizmet veren Dacia, Eylül ayında otomobil fiyatlarında herhangi bir artış yapmadı. Bu durum, Türkiye otomobil sektöründe sıkça yaşanan "haftalık zam" uygulamalarının ardından oldukça dikkat çekici bir gelişme olarak kayıtlara geçti.

DACİA 2023 EYLÜL AYI FİYAT LİSTESİ

1-009.jpg

Dacia, Eylül ayı güncel fiyat listelerini açıklarken, müşterilerine hiçbir model için zam yapmayacağını duyurdu. Bu güncellemelerle birlikte Dacia'nın ekonomik ve uygun fiyatlı otomobillerine olan talebin arttığını görmekteyiz. İşte Dacia'nın Eylül ayı fiyat listesi:

  • Dacia Sandero Stepway: 874.000 TL
  • Yeni Dacia Sandero: 890.000 TL
  • Dacia Duster: 985.000 TL
  • Yeni Dacia Jogger: 1.034.000 TL
  • Dacia Spring: 969.000 TL

Dacia'nın uygun fiyatları ve kaliteli otomobilleri, Türkiye'deki otomobilseverler tarafından büyük ilgi görüyor. Marka, üretiminin Türkiye'de gerçekleştirildiği Dacia Duster modeli ile de özellikle SUV segmentinde önemli bir oyuncu haline geldi. Yeni Jogger ve Spring modelleri de müşterilere geniş bir seçenek yelpazesi sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN