Dacia’yı durdurana aşk olsun! Sandero da indirimi patlattı: Kapış kapış satılıyor

Dacia’yı durdurana aşk olsun! Sandero da indirimi patlattı: Kapış kapış satılıyor

Otomobil alma hayali kuran milyonlarca vatandaşa Dacia'dan müjdeli haber geldi. Ucuz otomobil satış devrine bomba gibi giriş yapan Dacia, SUV araç listesinde güncellemeye gitti. Dacia Sandero modeli için paylaştığı fiyat ise piyasayı canlandırdı. Peki, Dacia Yeni Sanderomodeli ne kadar? İşte tüm detaylar...

Son zamanlarda sürekli olarak yükselen otomobil fiyatları, tüketiciler tarafından merak konusu oldu. Sıfır kilometre otomobil fiyatlarındaki yükseliş ile birlikte ağustos ayı fiyatları paylaşılmaya başlandı.

AĞUSTOS FİYATLARI DÜŞTÜ

Sıfır araç sahibi olmak hayal olurken otomobil sektöründeki kampanyalar ilgi görüyor. Piyasada etkili araçlardan olan Dacia'nın SUV modelinde hızlı bir çıkış dikkat çekti. Dacia tarafından paylaşılan güncel fiyatlar ise piyasanın gündemine oturdu.

Dacia yeni Sandero firması tarafından Ağustos ayı için belirtilen fiyatında düşüş olduğu gözlemlendi. Son yıllarda en çok tercih edilen SUC araç modelinde sunulan teklif vatandaşların ilgisini kazandı. ÖTV indirimi ve ÖTV muafiyeti uygulamaları kapsamında bulunan model fiyat listesini daha uygun bir hale getiriyor.

2021-yeni-kasa-dacia-sandero-1.jpg

DACİA YENİ SANDERO KAMPANYASI

Ağustos ayı ile birlikte paylaşılan fiyat listesinde Dacia Yeni Sandero fiyatı 890 bin TL olarak belirlendi. Alıcının engeli olması halinde belirtilen fiyat daha aşağılara da çekilebiliyor. Paylaşılan otomobil fiyatı ise güncel satış kampanyalarıyla destekleniyor.

Kampanya kapsamında ağustos ayı için geçerli Dacia modellerinde 200.000 TL kredi imkanı sunuluyor. 12 aya varan vade imkanıyla sadece yüzde 3,68 faiz oranı karşılığında krediye sahip olabiliyorsunuz. Krediden faydalanabilmek için yetkili bayiler ile iletişime geçmeniz gerekir.

45-angle-front-dacia-sandero-stepway-2021-1.jpg

AĞUSTOS AYI FİYAT LİSTESİ

Dacia tarafından ağustos ayı itibariyle güncellenen sıfır araç fiyatları ise şu şekilde;

  • Dacia Yeni Sandero 890.000 TL
  • Dacia Yeni Sandero Stepway 874.000 TL
  • Dacia Yeni Duster 985.000 TL
  • Dacia Spring 969.000 TL
  • Dacia Yeni jogger 1.034.000 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN