Davutoğlu, Altılı Masa'nın parti mensuplarına seslendi: Lütfen susun

Davutoğlu, Altılı Masa'nın parti mensuplarına seslendi: Lütfen susun

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun "Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın adayı olarak açıklanacak" açıklamasına tepki gösterdi. Davutoğlu, Altılı Masa'nın parti mensuplarına seslenerek, "Sakın ha kolay bir zafer ve bu zaferin üstünde yükselecek bir lider düşünmeyin. Zor bir seçim olacak. Çoğu zaman genel başkanlardan icazet almadan açıklama yapan parti mensuplarına da sesleniyorum, lütfen susun." diye konuştu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Flaş TV'de gazeteci Fatih Ertürk'ün gündeme dair sorularını yanıtladı. CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun "Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nın adayı olarak açıklanacak" açıklamasına tepki gösteren Davutoğlu, "Muhalif kesimden konuşanlara sesleniyorum: Sakın ha kolay bir zafer ve bu zaferin üstünde yükselecek bir lider düşünmeyin. Zor bir seçim olacak. Çoğu zaman genel başkanlardan icazet almadan açıklama yapan parti mensuplarına da sesleniyorum, lütfen susun. Zarar veriyorsunuz. Benim partim de olsa fark etmez. Genel başkanlar dışındaki herkesin susma vakti" dedi.

Davutoğlu, Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin olarak "İki yetim var. Nasıl vicdansız bunlar. 1 ay geçti hala sayın Erdoğan'dan ses yok" ifadelerini kullandı.

GerçekGündem'in haberine göre, Altılı Masa ile uzun müzakere toplantılarının ardından yemek masası etrafında yaptıkları sohbetleri sevdiğini söyleyen Davutoğlu "Biz bazen Nazım Hikmet'ten, bazen Namık Kemal'den konuşuyoruz. Bazen tefsirden... Biz bu memleketin insanıyız. Bahçeli bilmiyor muydu Kılıçdaroğlu ile Ekmelledin İhsanoğlu'nu aday gösterirken, dış mihrakların adamı olduğunu. Ayıptır. Haya etmesi lazım" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN