Davutoğlu: Cehalet lobisi artık milli güvenlik sorunudur

Davutoğlu: Cehalet lobisi artık milli güvenlik sorunudur

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Erdoğan'ın gündeme getirdiği 'ekonomik Kurtuluş savaşı' ifadelerini eleştirdi. Davutoğlu, "Erdoğan-Bahçeli iktidarının ülkeyi batırarak verdikleri iktidarda kalma savaşının ismi “Ekonomik kurtuluş savaşı” değildir!" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylediği 'Ekonomik Kurtuluş Savaşı' sözlerini eleştirdi.

Davutoğlu, "Erdoğan-Bahçeli iktidarının ülkeyi batırarak verdikleri iktidarda kalma savaşının ismi “Ekonomik kurtuluş savaşı” değildir!" şeklinde yorumlarken, mesajında "Her açıklamaları ekonomiye atılan bir füze etkisi yapan bu cehalet lobisi artık milli güvenlik sorunudur. Kimler adına çalıştıkları araştırılmalıdır!" dedi.

Erdoğan dün Bakanlar Toplantısı sonrası yaptığı konuşmada “Kur ve faiz oyununu görüyoruz. Güçlü bir duruş sergileyerek girdiğimiz her mücadeleden alnımızın akıyla çıktık. Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle bu ekonomik kurtuluş savaşından zaferle çıkacağız.” demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN