Davutoğlu: Erdoğan'ın hatalarını müslümanlığa, Bahçeli'ninkileri milliyetçiliğe bağlamayın

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Reza Zarrab, SBK ve Berat Albayrak'ı hatırlatarak eleştirilerde bulundu. Davutoğlu, "Erdoğan'ın yaptığı hataları müslümanlığa, Bahçeli'nin yaptığı hataları milliyetçiliğe bağlamayın. Bu hatalar sadece bu kişileri bağlar." ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kendisinin gençlik zamanlarında siyaset yaptığı günlerin görüntülerine yer verdiği bir video paylaştı. Davutoğlu, "Erdoğan'ın yaptığı hataları müslümanlığa, Bahçeli'nin yaptığı hataları milliyetçiliğe bağlamayın. Bu hatalar sadece bu kişileri bağlar." dedi.

Davutoğlu, Pelikan dosyası, Reza Zarrab, Sezgin Baran Korkmaz ve Berat Albayrak'ın da yer aldığı videoda "Dindar olsun, seküler olsun herkes güçle sınanır. Bugün eğer gençler deizme, ateizme yöneliyorsa bunun sebebi gördükleri kötü örneklerdir" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Erdoğan'ın yaptığı hataları müslümanlığa, Bahçeli'nin yaptığı hataları milliyetçiliğe bağlamayın. Bu hatalar sadece bu kişileri bağlar."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN