Hiç düşünmeden 'Evet' dedi! Slaven Bilic ücret almadan çalışacak, görüşmeler başladı

Hiç düşünmeden 'Evet' dedi! Slaven Bilic ücret almadan çalışacak, görüşmeler başladı

Sezon başında İngiltere Championship ekiplerinden Watford'un başına geçen teknik direktör Slaven Bilic, geçen ay takımdan ayrılmıştı. 2022 yaz aylarında Fenerbahçe ile adını anılan Hırvat antrenörün yeni takımı belli oluyor. Görüşmelere başlayan Slaven Bilic, ücret talep etmedi. İşte, Slaven Bilic'in yeni takımı...

2013-2015 yılları arasında Beşiktaş'ta görev yapan, daha sonra rotasını Avrupa'ya çeviren Slaven Bilic'in yeni adresi belli oluyor.

Son olarak İngiltere Championship ekiplerinden Watford'u çalıştıran Hırvat teknik direktör, 2023 Mart ayında görevini bırakmıştı.

O tarihten bu yana gelen teklifleri reddeden ve herhangi bir takım çalıştırmayan Slaven Bilic, Ukrayna Milli Takımı ile görüşmelere başladı.

slaven-bilic-hangi-takimda.jpg

ÜCRET TALEP ETMEDİ

Adı Türk takımlarıyla da anılan Slaven Bilic'in de Rusya ile savaş halinde olan Ukrayna Milli Takımı'nın başına geçmeye sıcak baktığı belirtilen İngiliz basınında çıkan haberde, iki taraf arasındaki görüşmelerde 54 yaşındaki antrenörün, herhangi bir ücret talep etmediği ifade edildi.

Daha önce uluslararası arenada Hırvatistan Milli Takımı'nı çalıştıran Slaven Bilic, takımın başında çıktığı 65 resmi maçta 2.15 puan ortalaması yakalamıştı.

EURO 2008'de çeyrek finalinde Slacen Bilic'in Hırvatistan'ı Türkiye'ye penaltılarla kaybederek turnuvaya veda etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN