DEVA Partisi'nden ilk kampanya filmi: 'Bu seçim aklıselim kazanacak'

DEVA Partisi, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için ilk kampanya filmini yayınladı. seçim kampanyasına “Kim ne derse desin, bu seçim aklıselim kazanacak. Sağduyu kazanacak. Demokrasi ve Atılım kazanacak” ifadeleri kullanıldı.

Millet İttifakı ortaklarından DEVA Partisi, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için ilk kampanya filmini yayınladı. Filmde DEVA Partisi lideri Ali Babacan, "İlk kez seçimlere giriyoruz. Bizim gibi düşünen ne kadar çok insan var, bu seçimde göreceğiz." dedi.

Filmde “Büyüme, iş bitirme, sorun çözme, atılım, demokrasi, adalet, dürüstlük, şeffaflık, özgürlük, çok seslilik ve farklılıklara saygıdan" oluşan 11 sözcük öne çıkartıldı.

Videonun sonunda “Kim ne derse desin, bu seçim aklıselim kazanacak, sağduyu kazanacak, Demokrasi ve Atılım kazanacak. DEVA yakında iş başında” ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN