Davutoğlu 'gelecek hepimizin' diyerek seslendi: Kendini mağdur hissedenlerin sözcüsü olacağız

Davutoğlu 'gelecek hepimizin' diyerek seslendi: Kendini mağdur hissedenlerin sözcüsü olacağız

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından Filistin-İsrail krizi, emekli maaşları ve Sinan Ateş cinayeti gibi ülkenin sorunlarını sıralayarak açıklama yaptı. "Ülkemizin en yakıcı sorunlarını da unutmadık, sorunları çözmekte kararlıyız" diyen Davutoğlu, "TBMM’de sesiniz olmaya, acıları paylaşmaya, haksızlıkları gidermeye devam edeceğiz. Omuz omuzayız, yan yanayız. Kendini mağdur hisseden her kesimin sözcüsü olmakta kararlıyız. Gelecek hepimizin." dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından Filistin-İsrail krizi, emekli maaşları ve Sinan Ateş cinayeti gibi ülkenin sorunlarına dikkat çekerek paylaşımda bulundu. "Ülkemizin en yakıcı sorunlarını da unutmadık, sorunları çözmekte kararlıyız" diyen Davutoğlu, "TBMM’de sesiniz olmaya, acıları paylaşmaya, haksızlıkları gidermeye devam edeceğiz. Omuz omuzayız, yan yanayız. Kendini mağdur hisseden her kesimin sözcüsü olmakta kararlıyız. Gelecek hepimizin." dedi.

Davutoğlu, "Deprem bölgesindeki vatandaşlarımız, sizi unutmadık! Mülakatta hakkı yenen gençler, sizi unutmadık! Barınma sorunuyla boğuşan öğrenciler, sizi unutmadık! Unutmadık, asla yalnız değilsiniz!" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Filistin’deki katliam yüreğimizi paramparça ediyor. Ama ülkemizin en yakıcı sorunlarını da unutmadık, sorunları çözmekte kararlıyız. Bir defaya mahsus 5.000 TL verilerek (o da çalışmayanlara) susturulmaya çalışan emekliler, sizi unutmadık! Sinan Ateş cinayetini unutmadık! Kış geliyor, sözler tutulmadı. Deprem bölgesindeki vatandaşlarımız, sizi unutmadık! Mülakatta hakkı yenen gençler, sizi unutmadık! Barınma sorunuyla boğuşan öğrenciler, sizi unutmadık! Unutmadık, asla yalnız değilsiniz! TBMM’de sesiniz olmaya, acıları paylaşmaya, haksızlıkları gidermeye devam edeceğiz. Omuz omuzayız, yan yanayız. Kendini mağdur hisseden her kesimin sözcüsü olmakta kararlıyız. Gelecek hepimizin."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN