Davutoğlu'ndan Adnan Menderes'in mezarına ziyaret: Darbelerin karanlığına karşı dimdik ayaktayız

Davutoğlu'ndan Adnan Menderes'in mezarına ziyaret: Darbelerin karanlığına karşı dimdik ayaktayız

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, 27 Mayıs darbesinin yıl dönümünde idam edilen Adnan Menderes, Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu’nun anıt mezarlarını ziyaret etti. Menderes'in mozolesine kırmızı karanfil bırakan Davutoğlu, "Darbelerin karanlığına karşı Gelecek Partisi olarak her daim dimdik ayaktayız" dedi.

Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu, 27 Mayıs darbesinin yıl dönümünde idam edilen Adnan Menderes, Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu’nun Topkapı Mezarlığı içinde yer alan kabirlerini ziyaret etti. Ziyarette Davutoğlu'na Gelecek Partisi İstanbul Milletvekili İsa Mesih Şahin de eşlik etti.

whatsapp-gorsel-2023-05-27-saat-18-07aa.jpg

Davutoğlu, 27 Mayıs darbesinin yıl dönümünde yaptığı ziyaret sonrası sosyal medya hesaplarından da paylaşımda bulundu. Beraberindeki heyetle birlikte anıt mezardaki ziyaretin fotoğraflarını da paylaşan Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Demokrasi tarihimizin büyük utancı 27 Mayıs darbesinin yıl dönümünde demokrasi şehitlerimiz Adnan Menderes, Hasan Polatkan ve Fatin Rüştü Zorlu’yu anıt mezarlarını ziyaret ederek rahmetle andık. Darbelerin karanlığına karşı Gelecek Partisi olarak her daim dimdik ayaktayız."

whatsapp-gorsel-2023-05-27-saat-18-07a.jpg

a.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN