Davutoğlu'ndan ahlaki çöküş uyarısı: Utanma hissinin yok olmasıyla her kötülük meşrulaşır

Davutoğlu'ndan ahlaki çöküş uyarısı: Utanma hissinin yok olmasıyla her kötülük meşrulaşır

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, toplumların ahlaki çöküş sürecine dikkat çekerek, “Bir toplumun felaketi utanma hissinin yok olmasıyla gelir. Utanma hissinin yok olmasıyla her kötülük meşrulaşır, her yolsuzluk normalleşir” uyarısında bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı açıklamada, toplumların ahlaki çöküşüne dikkat çekti. Davutoğlu paylaşımında, “Bir toplumun felaketi utanma hissinin yok olmasıyla gelir! O andan itibaren her kötülük meşrulaşır; her yolsuzluk normalleşir” ifadelerini kullandı.

Siyasi yelpazenin tüm kesimlerine seslenen Davutoğlu, “Sağcısı solcusu, Ak Partilisi CHP’lisi, muhafazakarı seküleri, milliyetçisi liberali aynı anda utanma hissini kaybediyorsa sonu ya topyekün bir felaket ya da topyekün kökten bir ahlaki devrimin başlangıcı olur!” dedi.

Davutoğlu, sözlerini “Biz ikincisi için vargücümüzle çalışmaya devam edeceğiz!” diyerek tamamladı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN