Davutoğlu'ndan 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi' tepkisi: Bunun adı kader değil, kısa devre

Davutoğlu'ndan 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi' tepkisi: Bunun adı kader değil, kısa devre

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından "Olanlar hep oldu. Bunlar kader planının içinde olan şeyler" açıklamasının ardından Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından afet bölgesinden görüntülerin yer verildiği bir videoyu paylaşarak "Bunun adı kader değil, kısa devre. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kısa devre yaptı!" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş'ta 10 ilin etkilendiği 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından afet bölgesine giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisiyle konuşan bir depremzedeye, "Olanlar hep oldu. Bunlar kader planının içinde olan şeyler" demişti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından afet bölgesinden Erdoğan'ın da olduğu görüntülerin yer verildiği bir videoyu paylaşarak "Bunun adı kader değil, kısa devre. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kısa devre yaptı!" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"Bunun adı kader değil, kısa devre. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kısa devre yaptı!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN