Erdoğan'ın 'ekonomisi mahvedilme tehdidi altında olan tek ülkeyiz' sözlerine Davutoğlu'ndan tepki

Erdoğan'ın 'ekonomisi mahvedilme tehdidi altında olan tek ülkeyiz' sözlerine Davutoğlu'ndan tepki

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Ekonomisi mahvedilme tehdidi ile karşı karşıya kalan sanıyorum tek ülke biziz' şeklindeki sözlerine yanıt verdi. Davutoğlu, "Doğru Sayın Cumhurbaşkanı, mahveden de maalesef devlet kurumlarını zaafa düşüren akıldan, tecrübeden yoksun kadrolar ve yolsuzluklarla ülke kaynaklarını tüketen vicdan yoksunu yöneticilerdir" dedi.

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ekonomik Dönüşüm Zirvesi'ndeki 'Ekonomisi mahvedilme tehdidi altında olan te ülkeyiz' sözlerine tepki gösterdi.

Türkiye Ekonomi Modeli'nin başarılarından bahseden Erdoğan konuşmasında, "Ülkemiz ekonomisini faiz, kur enflasyon kıskacına alıp kıstırmaya çalışanlara karşı tedbirlerimizi aldık. Küresel finans araçlar üzerinden ülkemize kurulan tuzakları boşa çıkardık. Dünyada, ortada savaş, gerilim olmadığı halde açıkça ekonomisi mahvedilme tehdidi ile karşı karşıya kalan sanıyorum tek ülke biziz." demişti.

" MAHVEDEN DE MAALESEF DEVLET KURUMLARINI ZAAFA DÜŞÜREN KADROLAR"

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Doğru Sayın Cumhurbaşkanı mahveden de maalesef devlet kurumlarını zaafa düşüren akıldan, tecrübeden yoksun kadrolar ve yolsuzluklarla ülke kaynaklarını tüketen vicdan yoksunu yöneticilerdir. Yani ilk seçimde halkın hesap soracağı iç mihraklardır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN